İnal Göleti ve Uluhendek Deresinin Islahı 04/10/2017 - Haberler - T.C. Gazipaşa Belediyesi
İnal Göleti ve Uluhendek Deresinin Islahı 04/10/2017

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatıyla çalışmasına başlanan İnal Göleti ve Uluhendek Deresinin Islahı projesi tamamlandı. Sayın Bakanımızla yaptığım telefon görüşmesinde göletin ve dere ıslahının 2018'de ihale edileceğini ve bütçeye alındığı müjdesini bizzat Bakan Bey'in ağzından duymak bizleri gururlandırdı. Bizleri ziyaret eden DSİ'nin değerli Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Bakan Beyin talimatıyla gölet ve dere ıslahını bölgeye kazandırmak için hızla çalıştıklarını söyledi. Kendisini Gazipaşalı hisseden Sayın Bakanımıza ilçemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı, Bölge Müdürümüze gösterdiği gayret ve özveriden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Tarih : 9.10.2017