HASDERE YAĞMUR SUYU HATTI 04.12.2017
Hasdere mahallesinde yapımına başladığımız yaklaşık 2 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmamız devam ediyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü
Engeller beyinde başlar, beyimde biter. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde tüm engellerin kalkması dileğiyle, engelli kardeşlerime sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum.
KÜLTÜR MERKEZİ TEMEL ATMA TÖRENİ 02.12.2017
Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde yapımını üstlendiği Kültür Merkezin geçte olsa temel atma törenini gerçekleştirdik. Temel atma törenine bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti A..
AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ 02.12.2017
AK Parti Gazipaşa 6. Olağan Kongresi bugün, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere AK Parti Antalya Milletvekillerimiz Sayın Gökçen Özdoğan Enç, Mustafa Köse ve İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Say..
GÖKÇELER BARAJI AÇILIŞ TÖRENİ 29.11.2017
Gazipaşamızın yıllardır özlemini çektiği Gökçeler Barajını, Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantısı ile düzenlenen törenle açtık.
Gazipaşa Gökçeler Barajının açılışı
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yarın Gazipaşa Gökçeler Barajının açılışını gerçekleştirecektir. Cumhurbaşkanlığı külliyesinden gerçekleşecek olan açılışta Cumhurbaşkanımız Gökçeler Barajına canlı yayınla bağlanacaktır.
KIZILGÜNEY MAHALLE KONAĞI 27.11.2017
Gününüz aydın, haftanız hayırlı olsun Gazipaşam... Eski Kızılgüney ilkokulunda tadilat gerçekleştirerek mahallemize söz verdiğimiz konağı kazandırdık. Önünde yaptığımız gölgelik ve yanı başına yaptığımız çocuk parkı mahallemizin önemli bir..
Ekmel - Hasdere Yağmur Suyu Hattı
Ekmel mahallemizden Hasdere mahallemize giden ve her kış taşkınlara neden olan yolda, çoğunluğu binlik korega borulardan oluşan, yaklaşık 2 kilometreyi bulacak yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarımız hafta sonu da devam ediyor.
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ 24.11.2017
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmi törene katıldık. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Belediye Kültür Merkezinde Av. Kemal Akça Ortaokulu'nun hazırladığı kutlama programına iştirak ettik. E..
Öğretmenler Günü Mesajı
"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. Ona basit bir kitle denir, millet denemez. Bir kitle millet olabilmek için mutlaka eğitic..