Doğuş Ziyaret 31.07.2017
        Geçtiğimiz yıl çekirdeksiz nar festivalinde davetimizi kırmayarak sahne alan ve siz değerli Gazipaşa halkıyla buluşan Doğuş kardeşim değerli eşiyle birlikte ziyaretimize geldi. Gazipaşa halkının sıcak ilgisini unutamadığını söyleyen..
Fatma Yaman teyzeyi ziyaret 31.07.20017
        Göçük mahallesinde 91 yaşındaki Fatma Yaman teyzeyi ziyaret ederek hayır duasını aldık. İhtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi de kendisine teslim ettik. Allah Fatma teyzeye ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza acil şifalar versin... ..
AYSULTAN KADINLAR PLAJI AÇILIŞ 29.07.207
        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel'in Antalya'da ikincisini Alanya Gazipaşa arasında bulunan Uğrak mevkine yaptığı Aysultan Kadınlar Plajının açılışın bugün gerçekleştirdik. İlçemize ve bölgemize hayırlı uğu..
DOĞAL HAVUZLAR ÖNÜ SICAK ASFALT ÇALIŞMASI 28.07.2017
        Koru mahallemizde sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor. Doğal Havuzların önündeki yolda başladığımız çalışmamız fidanlık caddesiyle birleşecek. Sıcak asfalt Koru'ya çok yakıştı. Durmak yok YOLA devam...
EBRAR NAZ ZİYARETEE GELDİ 2017
        Doktorluk mesleğimi icra ederken hastam olan Ebrar Naz Sönmez kızım ziyaretime geldi. Kendisine ailesinin gözetiminde binmesi şartıyla bisiklet hediye ettim. Ebrar'ın gülüşünün hiç solmaması, saflığı ve masumiyetinin herkese örnek o..
GÜNEY KAZISI 25.07.2017
        Tüm dostlara günaydın...         Gazipaşamızın Güney mahallesinde bulunan, tarihi en az 2 bin yıllık olan ve son 12 yıldır düzenli olarak arkeolojik kazıların yapıldığı Antiocheia Ad Gragum antik kentini dün Kaymakamımız Nurullah K..
Hafta sonu çalışmaları 24.07.2017
        Hayırlı sabahlar, iyi haftalar Gazipaşam...         Ekiplerimiz hafta sonu da çalışmalarımıza aralıksız devam etti. Beyobası mahallesindeki bozuk olan ve asfalt dokülemeyecek durumda olan 5 yere toplam 325 m3 beton döküldü. Maha ya..
Hasta Ziyareti 2017
        Macar mahallemizde "Karabacak" lakabıyla tanınan Mustafa Yılmaz amcamızı ziyaret ederek bizlerden istediği tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim ettik. Rabbim tez zamanda Mustafa Amcamıza ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin. ..
YAYLA YOLLARI BAKIM ÇALIŞMASI 2017
        Yayla yollarında ulaşımın daha rahat yapılabilmesi için Gazipaşa Belediyesi olarak yol yapım, bakım ve onarımlarına devam ediyoruz. Tüm hemşerilerimin güzel ve sorunsuz bir yayla sezonu geçirmelerini diliyorum.         ..
Zeytinada mahalle konağı 21.07.2017
Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar... Zeytinada mahalle konağımızın tadilatına başladık. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun...