EMITT Turizm Fuarı Katılış Duyurusu
Gazipaşa Belediyesi olarak bu yıl ilk kez, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren ve sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası olan İstanbul EMITT Turizm F..
Eski çarşımızı yenileme çalışmamız 29/12/2017
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar Gazipaşam.  Gazipaşamız değiştikçe gelişiyor, geliştikçe güzelleşiyor. Saklı kalmış değerlerimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Gazipaşa Belediyemizin arkasında bulunan, 6 bloktan oluşan eski çarşımızı y..
SOKAK ÇALIŞMALARI 28.12.2018
Gazipaşamızı güzelleştirmeye ve aydınlatmaya devam ediyoruz. Daha önce Ziraat Bankası binası ile Mehmet Oğuz İş Merkezi arasında kalan sokak ile Bankalar Caddesini Cumhuriyet Meydanına bağlayan sokakta yaptığımız düzenleme ve aydınlatma çal..