GÜL SOKAK VE ATATÜRK OKULU PARKE ÇALIŞMASI 20.02.2017
        Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar Gazipaşa'm... İstiklal Mahallesi Gül Sokakta ve Bakılar Atatürk İlköğretim Okulunda sürdürdüğümüz parke çalışması tamamlandı. Her iki nokta da ilçemize hayırlı uğurlu olsun...         ..
REFERANDUM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
        AK Parti Antalya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Köse, dün akşam belediye kültür merkezinde, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum öncesi bilgilendirme toplantısı yaptı. Kültür merkezini dolduran konuklara yeni anayasayı anlatan K..
ESENTEPE MAH. PARKE YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMASI 17.02.2017
        Günün aydın, Cuma'n mübarek olsun Gazipaşa'm. Esentepe mahallesindeki parke yol ve kaldırım çalışmalarımız kısmen tamamlandı. Çalışma kapsamında 10 bin m² 8'lik, 3 bin m² 6'lık parke, 3 bin 500 metre bordür döşedik. Hal'in önünü mah..
YENİKÖY MAHALLE KONAĞI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ 16.02.2017
        Günün aydın, kazancın bereketli olsun Gazipaşa'm... Yeniköy mahallesine yaptığımız mahalle konağını geçtiğimiz günlerde tamamlamıştık. Ekiplerimiz yaklaşık bin metrekare olan konak çevresinin düzenlemesini de tamamladı. Parke ve ta..
ALKÜ ZİYARET 14.02.2017
        Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin ile birlikte Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde Gazipaşa’da bulunan ALKÜ’lü öğrenc..
DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ 13.02.2017
        Günün aydın, haftan bereketli geçsin Gazipaşa'm... Korubaşı, Çobanlar ve Koru mahallelerinde stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. İnal Mahallemizde altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Esentepe mahallesinde parke yol ve ..
YENİKÖY MAHALLE KONAĞI 09.02.2017
        Günaydın Gazipaşa'm.  Göreve geldiğimiz günden buyana 13 mahalle konağı ve 5 mahalle meydanını ilçemize kazandırdık. 14. mahalle konağımızı ise Yeniköy'e yaptık. Binası tamamlanan mahalle konağında sıra çevre düzenlemesine geldi. A..
BİSİKLET KULÜBÜ 03.02.2017
        Kısa bir süre önce kurduğumuz Gazipaşa Belediyesi Bisiklet Kulübünün sporcuları yarın uluslararası ilk koşusuna çıkacak. Kulüpler arası Türkiye Şampiyonasına Yıldız Kızlar ve Yıldız erkekler kategorisinde katılacak olan sporcularımı..
ÇADIRLARA MAGANDA KURŞUNU 02.02.2017
        Hayırlı Sabahlar Gazipaşa'm... Düğünlerinizde, mevlitlerinizde, taziyelerinizde kullanılmak üzere sizlerin hizmetine sunduğumuz çadırlarımız delik deşik olmuş durumda. Bunun sebebi ise ne yazık ki içerisindeyken tabanca veya tüfekl..
ASKER UĞURLAMASI 01.02.2017
        Hayırlı Sabahlar Gazipaşa'm. Vatani görevlerini yapacak olan Mehmetçiklerimizi, dün akşam mehter takımıyla birliklerine uğurladık. Cumhuriyet Meydanından otogara kadar birlikte yürüdüğümüz Mehmetçiklerimizi terminaldeki dua merasimi..