24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ 24.11.2017
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmi törene katıldık. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Belediye Kültür Merkezinde Av. Kemal Akça Ortaokulu'nun hazırladığı kutlama programına iştirak ettik. E..
Öğretmenler Günü Mesajı
"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. Ona basit bir kitle denir, millet denemez. Bir kitle millet olabilmek için mutlaka eğitic..
GÖKÇELER BARAJI AÇILIŞI 23.11.2017
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 7.7 milyar TL maliyetli 375 dev eserler birlikte Gazipaşa Gökçeler Barajının da açılışını gerçekleştirecek. 29 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden gerçekleşecek açılışta, Gazipaşa'..
İTFAİYE KAVŞAĞI 23.11.2017
D400 Karayolu üzerinde bulunan İtfaiye kavşağının Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kapatılmasının ardından yaşanan sıkıntıları ve mağduriyetleri Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'na ileterek çözüm istedik. Sayın Çobanoğlu ön..
HASDERE ALTYAPI ÇALIŞMASI 22.11.2017
Hasdere mahallesinin su taşkınlarının önüne geçmek için bu sabah itibariyle altyapı çalışmasına başladık. İnşallah bir daha bu bölgede su taşkınları yaşanmayacak. Durmak yok yola devam...
SALI GRUBU TOPLANTISI 22.11.2017
Hayırlı sabahlar Gazipaşam... Antalya'da seçkin sanayici, iş adamları, bürokrat ve siyasetçilerden oluşan, her salı düzenledikleri toplantılarla siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarını kamuoyu ile buluşturan Salı Grubuna bu hafta bizler konuk..
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü
Kuşu ölen bir çocuğa taziye ziyaretine giden bir peygamberin ümmeti, dünyada çocuk bayramı olan tek ülkenin milletiyiz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.
Basın Açıklaması Deniz Yolu
Gününüz aydın haftanız bereketli ve hayırla geçsin Gazipaşam.. Geçtiğimiz hafta içinde Tek Teker Arif ve bir kızımızın yaşamını yitirdiği trafik kazasının ardından, yaşanan kazaları cinayet ve bu cinayetlerin sorumlusu olarak belediyemizi ..
SGK İL MÜDÜRÜ ZİYARET 17.11.2017
        SGK İl Müdürü Nejat Deniz, SGK İl Müdür Yardımcısı Mehmet Şengöl ve SGK İlçe Müdürü Ali Cennet Çetinkaya, makamımızda bizleri ziyarete geldi. Kendileriyle çalışmalarımızla ilgili faydalı bir görüşme yaptık. Ziyaretlerinden dolayı ke..