PAZARCI MAHALLESİ PARKE ÇALIŞMASI
Hayırlı sabahlar Gazipaşam... Pazarcı mahallesi İlk Adım Düğün Salonu ve Altın Evler önünde parke kaldırım ve yol çalışmamız sürüyor. Durmak yok YOLA devam...
DERE ISLAHI VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI
Tüm dostlara iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle hayırlı sabahlar... Son iki günde ilçemize metrekareye 68.6 kilogram yağış düşmesine rağmen, DSİ ile birlikte yaptığımız dere ıslahı çalışmaları meyvesini verdi. Çok şükür ciddi bir hasar ve ..
29 Ekim Kutlama Etkinlikleri
Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladık. Hep birlikte nice 94 yıllara...
29 Ekim Kutlama Mesajı
"...Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Mustafa Kemal Atatürk.  Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
GAZİPAŞA YAZISI 27.10.2017
        Tüm dostlara hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar...         Yamacında Orman Kampının bulunduğu tepenin üzerine, uçak inişleri esnasında görünmesi amacıyla "Gazipaşa" yazdık. Beğeneceğinizi düşünüyorum.
Villa Park Site Sakinleri Ziyareti 24/10/2017
        Koru mahallesindeki Villa Park Sitesinde yaşayan Hollanda, Belçika, İngiltere, Almanya ve Çek Cumhuriyeti uyruklu komşularımız, Koru mahallesine yaptığımız hizmetlerden dolayı bizlere teşekkür ziyaretinde bulundular. Bizler de yapac..
BAKAN ÇAVUŞOĞLU FESTİVAL ZİYARETİ 21.10.2017
        Çekirdeksiz Nar Festivalimizin ikinci gününde Antalyamızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu ağırlamanan onurunu yaşadık. Yoğun programı arasında bizleri kırmayarak festivalimizi onurlandıran ve Çekirdeksiz Narımı..