BELEDİYE ÇALIŞANLARI İFTAR 22.06.2017
        İftar soframızı bu akşam da mesai arkadaşlarımız için kurduk. Selinus plajının eşsiz manzarası eşliğinde Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile kıymetli aileleriyle hep birlikte iftar yaptık. Allah birlik ve berab..
RAMAZAN AYI KADİR GECESİ 2017
        Bu yıl ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. Mübarek Kadir Gecesinde Cumhuriyet Meydanında ilk kez sahur sofrası kurduk. 3 bini aşkın kadirşinas Gazipaşa halkının katıldığı sahur buluşmamız muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Bu güzel b..
DOĞANCA-GÖKÇESARAY-ÇİLE İFTAR 19.06.2017
        Doğanca, Gökçesaray ve Çile mahallelerimizin katılımıyla dün akşam gerçekleştirdiğimiz iftar programına uzaktan yakından katılan tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu akşam Adanda ve Gürçam mahallelerimizin katılımıyla Gürçam me..
Alanya'da kamp yapan İşitme Engelliler Milli Takımı
        Alanya'da kamp yapan İşitme Engelliler Milli Takımı, Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarına hazırlanmak amacıyla belediyemizin katkılarıyla ilçemizde antrenman yarışı ya..
Çimenbağ, Karaçukur, Akoluk, Yenigüney, Üçkonak ve Esenpınar İftar Pro
        Çimenbağ, Karaçukur, Akoluk, Yenigüney, Üçkonak ve Esenpınar mahallelerimizin katılımıyla Çimenbağ Sarnıç Cami önünde kurduğumuz iftar soframıza, uzaktan yakından katılan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birliği..
KORU SICAK ASFALT ÇALIŞMASI 16.06.2017
       Hayırlı Cumalar Gazipaşam.         Koru mahallemizde söz verdiğimiz gibi sıcak asfalt çalışmasına başladık. 2 Milyon TL'ye mal olacak çalışma sonrası Koru mahallemize 10 kilometre sıcak asfalt dökmüş olacağız. İnşallah hafta sonuna ..
Karatepe, Yeniköy ve Ilıca Mahallelesi İftar Programı
        Karatepe, Yeniköy ve Ilıca mahallelerimizin katılımıyla 15. iftar soframızı Ahmedil Orman Deposu önüne kurduk. Allah katılan herkesten razı olsun. Hayırlı Ramazanlar...
Çalıpınar, Aydıncık ve İnceğiz Mahalleleri İftar Programı
        Çalıpınar, Aydıncık ve İnceğiz mahallelerimizin katılımıyla bu akşam 14. İftar soframızı Aydıncık okulu bahçesine kurduk. Muhabbetin bol olduğu sofrada gönlümüzü de doyurduk. Katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkürler. Allah kabu..
Kahyalar ve Sarıağaç Mahallesi İftar Programı
        Kahyalar ve Sarıağaç mahallelerimizin katılımıyla bu Ramazan 13. İftar soframızı kurduk. Katılan herkesten Allah razı olsun. Allah devamını nasip etsin.
4. GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI 11.06.2017
        Bu yıl ilk kez Antalya Büyükşehir Belediyesiyle birlikte düzenlediğimiz 4.Gazipaşa Geleneksel İftar Buluşmamız sizlerin teveccühleriyle görkemli bir şekilde gerçekleşti. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Rıza..