MİLLİ TAKIM RESİM SERGİSİ 15.06.2016
        İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Çınar Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 1923-2015 Zaman Tünelinde A Milli Takım Resim Sergisi'nin açılışını, Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ile birlikte gerçekleştirdik. Türkiye'de 2. kez..
İFTARIN KAHRAMANLARI 12.06.2016
        Gazipaşa Belediye'mizin 3'üncüsünü düzenlediği ve 7 bini aşkın kişinin katıldığı iftar programımızın kahramanları... Büyük bir azim ve fedakarlıkla çalışan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ellerine, yüreklerine sağlık.   ..
İFTAR PROGRAMI 11.06.2016
        Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar programımızı çok şükür sizlerin katılımıyla gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde 7 bini aşkın kişi iftarımıza katılara..
YAYLA YOLLARI 09.06.2016
        Ekiplerimiz hafta sonu da çalışmalarına devam ediyor. Belbaşı, Gökkuzluk, Topsekisi, Yarcakmuar, Günnercik, Çobanlar Akarca yaylalarının yol bakım ve onarımları yapılıyor. Çalışmalarımız yaz boyunca devam edecek. Altyapısı tamamlana..
SAHİL ÇALIŞMASI
        Sahil çalışmamız tam hızla devam ediyor. Bittiğinde beğeneceğinizi umuyorum. Sahil çalışmasının son halini sizlerle paylaşıyorum. Yenilenen sahil yolumuz ilçemize yakışacak...
DUMLUPINAR CADDESİ PARKE ÇALIŞMASI
        Gazipaşa Belediyesi olarak İstiklal Mahallesinde bulunan Dumlupınar Caddesinde başlattığımız altyapı, parke yol ve kaldırım çalışmalarında sona gelindi. 1300 metrekare parke 660 metre bordör döşenecek caddeyi kısa bir süre içinde hi..
İFTAR PROGRAMINA DAVET
        2 yıldır düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirmek istediğimiz iftar programımıza bu Ramazan ayında da devam ediyoruz. Af etme, hoşgörme, birlik olma, bölüşme ayı olan Ramazan ayında bile hain emellerine ara vermeyen ve bizleri böl..
BAŞPEHLİVANLIK GÜREŞLERİ
        Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Başehlivanlık Güreşleri’nin dördüncüsü bu yıl Çığlık Mahallesi Yarcakmuğar Yaylası’nda yapıldı. Katılımcılarla birlikte güzel bir hafta sonu geçirdik. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor, güreşlerde..
KARAÇUKUR TESPİLİ MEZARLI
        Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz cami ve mezarlıkların çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Karaçukur Mahallesi Tesbili mezarlığına namaz kılma alanı yapıldı. Son rötuşların ardından 160 metrekarelik alan ma..
ŞAHİNLER MERKEZ CAMİ PARKE
        Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Gazipaşa’da 41 mahalle mezarlığına namaz kılma alanı kavuşturmak ve camilerin bahçe düzenlemesini yapmak için başlattığımız çalışma devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son olarak Şahinler M..