SGK İLÇE MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ
        Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle Gazipaşa SGK müdürümüz Ali Cennet ÇETİNKAYA'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ziyaretinde güncel çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinin ardından kurumlar arası işbirliğinin artırılması..
SAHİL YOLU İNCELEME
        Sahil bandı projemizde gün geçtikçe hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Vatandaşların ve ilçemizi ziyarete gelen misafirlerin daha konforlu ve temiz bir şekilde sahil yolunu kullanabilmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. As..
GÜMRÜK BİNASI RESTORASYONU
        Pazarcı Mahallesinde bulunan ve eski Gümrük Binası olarak kullanılan tescilli yapının restorasyonu sürüyor. Çalışmanın önemli bir bölümü tamamlandı. Restorasyon çalışması tamamlandıktan sonra bina kamunun hizmetine sunulacak.   ..
ÇİLE CAMİ PARKE ÇALIŞMASI
        Çile Camisinin bahçe düzenlemesi bitme aşamasına geldi. 250 metrekare alanı parke ile kapladık. Mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun...
DOĞANCA OKULU PARKE ÇALIŞMASI
        Doğanca İlköğretim Okulu bahçesinin parke ve çalışmasını tamamladık. Toplamda 1900 metrekare alana parke ve bordör döşendi. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine hayırlı olsun.
GAZİPAŞA YENİ CAZİBE MERKEZİ
        Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinden buyana ilçedeki ticaret hayatına ilişkin bilgiler verdi.  2 Yıla yakın bir süredir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Çelik, 30 Mart 2008 ta..
SELİNUS SAHİLİ İHALELER
        Belediyemiz dün Sahilde bulunan 7 büfe, 1 halı saha, 1 market ve Ilıca Parkında bulunan 1 adet büfeyi ihale yoluyla kiraya verdi. İhaleler katılımcıların ve izleyenlerin gözleri önünde olabildiğince şeffaf yapıldı. Açık arttırma usu..