ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETİ
        Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı'na yeni atanan Muammer Dönmez ve beraberindekiler bizleri ziyarete geldiler. Güzel ilçemize yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı Muammer Dönmez ve ..
MUSTAFA YILDIZ CAMİİ
        Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Beyobası Mahallesi Çıbık Mevkiinde bulunan Mustafa Yıldız Camii'nin çevre düzenlemesi bitme aşamasına geldi. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun...
SAHİL YOLU SÜS HAVUZU VE AQUA PARK
        Gazipaşa'nın vizyon projelerinden biri olan Sahilyolu Projesi şekillenmeye başladı. Altyapısını tamamladığımız yolun üst yapı çalışmalarına başladık. Yürüyüş yolunun taşları döşenmeye başladı. Proje kapsamında, seçim döneminde söz v..
AK PARTİ YÖNETİMİ ZİYARET
        AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldi. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine te..
SELİNUS KALESİ BAYRAK DİREĞİ
        Selinus Kalesinde bulunan ve yıpranan bayrağımızı yenisiyle değiştirdik. Bayrak direğini büyütmek için de çalışmaya başladık. İnşallah kısa bir süre içerisinde Kalemize ve ilçemize yakışır yeni bir bayrak direği direğinde şanlı bayr..
BEYOBASI ÇIBIK CAMİİ BAHÇE DÜZENLEMESİ
        Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Beyobası Mahallesi Çıbık Caminde çevre düzenlemesine başladık. 380 Metrekarelik caminin bahçesi parke ile kaplanacak, cami çevresinin peyzaj çalışması yapılacak. Mahallemize hayırlı uğurlu ..
İNCEĞİZ MAHALLESİ MENFEZ YAPIMI
        İnceğiz Mahallesi Taşköprü yolunda başlattığımız 2x3.5 metre büyüklüğündeki menfezi tamamladık. Mahalledeki ulaşım sorunu ciddi bir şekilde rahatlayacak. Mahallemize hayırlı olusun...
SELİNUS KALESİ 1. DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
        "Gazipaşa Değerlerini Tanıyor" etkinlikleri çerçevesinde, Geleneksel hale getirmek istediğimiz sportif ve kültürel yürüyüşlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Selinus Kalesi'ne düzenlediğimiz ilk yürüyüşümüz oldukça keyifli geçti. Doğa..
EXPO 2016 ANTALYA
        Bugün Antalya için çok önemli bir gün. EXPO 2016 ANTALYA'nın bugün resmi açılışı gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun açılışını gerçekleştireceği EXPO 2016 Antalya..
23 NİSAN KOLTUK DEVRİ
        23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğumuzu İstiklal İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Ayşe Kaya'ya devrettik. Ayşe Başkana arkadaşları Rana Bayrak, Feyza Güler, Arda Kaplan eşlik ettik. Ayşe Başkan ilk olarak okulun..