VAN ÇALDIRAN İLÇESİNDE ŞEHİT
        Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK'nın yol keserek 10 TIR'ı ateşe verdiği haberini alan ve operasyon başlatan askerimize yönelik teröristlerin daha önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcıları infilak ettirmeleri sonucu ne yaz..
9. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması
        2 Nisan 2016 tarihinde Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Zeytin Dostu Derneği’nin düzenlediği da ilçemizi temsil eden Büyükakça Zeytincilik, 1 altın 2 gümüş madalya almaya hak kazandı. Bu başarı ve ödül Büyükakça Zeytincilik nezdinde..
HOŞGELDİN BEBEK 119 AİLEYE ULAŞTI
        "HOŞGELDİN BEBEK" 119 AİLEYE ULAŞTI Gazipaşa Belediyesi'nin 19 Şubat 2016 tarihinden itibaren başladığı "Hoşgeldin Bebek" projesi, yeni bebek sahibi olan ailelerden tam not aldı. Gazipaşa Belediyesi Mavi Masa biriminin yürüttüğü pr..
DENİZ TEMİZLİĞİ
        Geleneksel hale getirdiğimiz deniz ve sahil temizliğine bu yıl da devam ettik. Geçtiğimiz yıla nazaran bu yıl daha az çöp topladık. Buna rağmen yüzü aşkın çöp torbası dolusu atık toplandı. Benzer çalışmayı Koru ve Kahyalar Sahilinde..
HACI MUSA ÇAYININ SARI SU KÖPRÜSÜ ISLAH ÇALIŞMASI
        Hayırlı Sabahlar Gazipaşa'm. Cuma'mız mübarek olsun.          Cuma sabahı sizlerle iki müjdeli haberi paylaşmak istiyorum. Yaptığımız görüşmeler sonrası DSİ 13. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Koruma kapsamında Hacı Musa Çayı'nın Sarısu Kö..
SAHİL TEMİZLİĞİ
        Gazipaşa Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda yaptığımız sahil temizliği çalışmamızı bu yıl da gerçekleştireceğiz. 21 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'da başlayacak olan sahil temizliğine tüm ilçe halkımızı davet ediyorum. Hep birli..
MUZKENT ORTAOKULU TAMAMLANDI
        2013 Yılında mahalle halkının katkılarıyla kaba inşaatı biten, ödenek olmadığı için 2 yıl bekleyen Muzkent Ortaokulu'nun ince işleri AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse'nin girişimleri sonucu tamamlandı. Yaklaşık 500 bin TL h..
ESENPINAR MAHALLE MEYDANI
        Esenpınar Mahallemizin meydan düzenlemesine başladık. 600 metrekare parke, 100 metre bordör döşeyeceğimiz meydan önümüzdeki cuma gününe kadar hazır hale getirilecek. Gazipaşa'ya Değer... Hayırlı Uğurlu Olsun....         ..
MEZARLIKLARA NAMAZ ALANI
        Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediyeleri, ihtiyacı olan 44 mahallenin mezarlığında namaz kılma alanı oluşturuyor. Gazipaşa Belediyesi'nin temin ettiği parke taşlar, her iki belediyenin çalışanları tarafından mezarlıklara döşeniyo..
ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SEMİNERİ
        Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen, üniversite sınavına girecek öğrenciler ve velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı dün gerçekleşti. Seminere katılım bizleri memnun etti. Seminerde konuşmacı olarak katılan diyetisyen Merve ..