BÜYÜKŞEHİR’DEN GAZİPAŞA’YA SICAK ASFALT
Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya 180 kilometre uzakta bulunan Gazipaşa’nın Beyobası ve Küçüklü mahalleleri arasında kalan grup yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Asfaltsız yol bırakmamakta kararlı olan Büyükşehir Belediyesi Kırsal ..
GAZİPAŞA'DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI
GAZİPAŞA'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşkulu anlar yaşandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü kutlamaları Kaymakam Kadir Ekinci'nin makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki tö..
TÜREL GAZİPAŞA’DA MUHTARLARLA BULUŞTU
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL, GAZİPAŞA'DA MUHTARLARA BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MUBİM sistemini daha verimli kullanabilmeleri için Gazipaşa’da muhtarlara bilgisayar hediye et..
BİSİKLETİNİ MAKAM ARACI YAPTI
Dr. Adil Çelik, yoğun iş temposu nedeniyle uzaklaştığı spor hayatını işine taşıdı. Düzenli olarak bisiklete binen Başkan Çelik, makam aracını kullanmak yerine işe gelirken ve giderken bisikletini kullanmaya başladı. Mesai saatinin başlaması..
SPOR TESİSLERİ YENİLENİYOR
Spora ve sporcuya verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, ilçedeki spor tesislerini yenilemek için düğmeye bastı. GAZİ Spor Salonu'nun bakımsız halinden rahatsız olan Başkan Çelik, salonun yenile..
MESİRE ALANLARINA ÖN ONAY ÇIKTI
İlçe halkının çeşitli dinlenme, eğlenme ve spor ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Gazipaşa Belediyesi tarafından yapılmak istenen 3 mesire alanı hakkında Orman ve DSİ Genel Müdürlüğü olumlu yanıt verdi. GEÇTİĞİMİZ günlerde bir dizi incelem..