ÇAMLICA MAHALLESİ MENFEZ ÇALIŞMASI
        Çamlıca Mahallesi Ardıçdibi mevkiinde ulaşımı rahatlatmak adına 2.5X2.5 metre büyüklüğünde 2 adet menfez çalışmasını tamamladık. Mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun...
KARALAR TAŞ OCAĞI YOLU
        Karalar Mahallesi muhtarı ve sakinlerinin isteği üzerine taş ocağının mahalle içerisinden geçen yol güzergahını AKC Şirketi, DSİ ve Gazipaşa Belediyesi işbirliği ile değiştirdik. Mahalle sakinleri için önemli olan bir sorun böylelik..
ÖZNURTEPE MAHALLESİ BÜZ VE STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI
        Öznurtepe mahallesinde asfalt çalışmasının altyapısını hazırlamak üzere ihtiyaç olan bölgelere büzleri koyuyoruz. Stabilize yol çalışması ise sürüyor. İnşallah Haziran ayı gibi asfalt dökmeye başlayacağız. Mahallemize hayırlı uğurlu..
ADEVİYE HANIM PARKI
        İlçemizde birçok hayır işine imza atmış, değerli büyüğümüz hayırsever Av. Kemal Akça ile birlikte Pazarcı Mahallesine yaptıracağı parkta incelemelerde bulunduk. 3 dönüm üzerine yapılacak parkın maliyetini karşılayacak olan Av. Kemal..
HASDERE MAHALLE KONAĞI ONARIMI
        Hasdere Mahallemizde bulunan mahalle konağının bakım ve onarımına başladık. İnşallah yaklaşık bir ay içinde size yeni halinin fotoğraflarını paylaşacağım. Mahalle halkına hayırlar getirsin.
ZEYTİNADA MAHALLE KONAĞI ÇEVRE DÜZENLEMESİ
        Zeytinada mahalle konağı önünde bulunan alanın çevre düzenlemesini tamamladık. Konak önüne 600 metre kare kilitli parke döşendi. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun...
ŞEHİDİMİZE VEDA
       Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin kalleşçe kurduğu pusu sonucunda ebediyete uğurladığımız Coşkun Nazilli şehidimiz, Gazipaşa Havalimanı'na getirilerek ailesine teslim edildi. Vatan sevgisini aile sevgisinin önünde tutan ve g..