MUZKENT ORTAOKULU TAMAMLANDI
        2013 Yılında mahalle halkının katkılarıyla kaba inşaatı biten, ödenek olmadığı için 2 yıl bekleyen Muzkent Ortaokulu'nun ince işleri AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse'nin girişimleri sonucu tamamlandı. Yaklaşık 500 bin TL h..
ESENPINAR MAHALLE MEYDANI
        Esenpınar Mahallemizin meydan düzenlemesine başladık. 600 metrekare parke, 100 metre bordör döşeyeceğimiz meydan önümüzdeki cuma gününe kadar hazır hale getirilecek. Gazipaşa'ya Değer... Hayırlı Uğurlu Olsun....         ..
MEZARLIKLARA NAMAZ ALANI
        Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediyeleri, ihtiyacı olan 44 mahallenin mezarlığında namaz kılma alanı oluşturuyor. Gazipaşa Belediyesi'nin temin ettiği parke taşlar, her iki belediyenin çalışanları tarafından mezarlıklara döşeniyo..
ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SEMİNERİ
        Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen, üniversite sınavına girecek öğrenciler ve velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı dün gerçekleşti. Seminere katılım bizleri memnun etti. Seminerde konuşmacı olarak katılan diyetisyen Merve ..
SAHİL YOLU SICAK ASFALT ÇALIŞMASI
        Selinus Sahil yolunun altyapı ve kaldırım çalışması 4 nolu büfenin olduğu bölgeye kadar tamamlandı. Aynı bölgenin sıcak asfalt çalışması da tamamlandı. Kalan kısmın dolgu çalışması bittikten sonra sıcak asfalt dökümüne başlancak. Ga..
AKOLUK CAMİSİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ
        Akoluk Camisinin çevre düzenlemesi bitme aşamasına geldi. 200 metrekare alanı parke ve 80 metrekare alanı bordür ile kapladık. Mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun...
TUĞRA - SAAT KULESİ
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi. Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi. Saltanat dedikleri bir cihan kavgasıdır. Olmaya baht ü saadet dünyada vahdet gibi. Kanuni Sultan Süleyman Hava limanı kavşağına şanlı geçmi..
ARAÇ FİLOMUZA EKLEDİĞİMİZ TRAKTÖR VE KUM ELEME MAKİNASI
        Gazipaşa Belediyemizin araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Eskiyen traktörümüzün yerine yeni traktör ve kum eleme makinamızıda teslim almış bulunmaktayız. Hızlı bir şekilde personelimiz araç ile ilgili eğitimleri tamamlayıp ..
CLK AKDENİZ ELEKTRİK A.Ş ZİYARETİ
        Clk Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal'a ve Mustafa Şahin beye ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Ziyaretinde kurum olarak yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.
SGK İLÇE MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ
        Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle Gazipaşa SGK müdürümüz Ali Cennet ÇETİNKAYA'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ziyaretinde güncel çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinin ardından kurumlar arası işbirliğinin artırılması..