NAİLE BİLGİÇ BÜYÜKBALLI ANAOKULU ZİYARET
        Gazipaşa Belediyesi olarak başlattığımız "Paylaşım Dolabı" projemize Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri destek oldu. Öğrenciler, öğretmenlerinin teşvikiyle evlerinde kullanmadıkları eşyaları kendi elleriyle pay..
SUGÖZÜ MAHALLESİ STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI
        Sugözü Mahallemizde stabilize yol çalışmasına başladık. Bu hafta içinde yol açma ve genişletme çalışmalarını tamamlayacağız. Söz konusu yol asfalt programına da alınarak bu yıl asfaltlanacak. İlçemize hayırlı olsun. HERŞEY GAZİPAŞA ..
METEM ÖĞRENCİLERİ GEZİSİ
        Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın işbirliğinde Ankara'da ki Meslek Liselerinde eğitim görmekte olan yetim öğrencileri ilçemizde ağırladık. İki gün boyunca ilçemizi g..
ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI
        Kalplerindeki iman ve inançla, teknolojinin tüm imkanlarına sahip yedi düvele karşı, canı pahasına mücadele vererek bizlere bu cennet vatanı bırakan Aziz Şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle andık. Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl ..
TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU ZİYARET
        Türkiye Muhtarlar Federasyonu'nun Antalya'da yeni kurulan şubesinin değerli yöneticileri ve üyeleri bizleri ziyarete geldiler. Ziyaretimize gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Serik Mevcut Muhtar..
        Gazipaşa Belediyesi olarak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet Meydanı PTT yanına koyduğumuz PAYLAŞIM DOLABI ile ihtiyaç sahiplerine kıyafet, ayakkabı ve oyuncak teminini sağlamayı hedefliyoruz. Evinde kullanmadığı ..
HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ
        Gazipaşa Belediyesi olarak bugün yeni bir projeyi hayata geçirdik. Devlet Hastanemizde doğum yapan tüm annelere içerisinde zıbın takımı, battaniye, çocuk bezi, biberon ve emzik olan "HOŞGELDİN BEBEK" paketi hediye ediyoruz. Bugün pe..
SAHİL YOLU DÜZENLEMESİ
        Selinus Plajı Sahil Yolu çalışmalarına hız verdik. Gazipaşa'nın çehresini değiştirecek yol, inşallah bir aksilik olmazsa yaz sezonuna hazır hale gelecek. Yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme alanları, aydınlatma, yaya yolu, cafe ve..
ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ
GAZİPAŞA Belediyesi araç filosunu güçlendirme devam ediyor. Belediyeye Fen İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere 2 adet kamyon aldı. Daha önceden de belediyeye 2 pikap ve birer adet megan, cornet, çöp toplama aracı, minibüs, yol süpürme ar..
ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDUK
2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilk yarı yılı sona erdi. İlçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda 9780 öğrenci karnelerini alarak tatile başladı.   İlçemizde karne törenine Kaymakam Sn. Kadir EKİNCİ, Garnizon Kom.V.Jan.Üst. Görkem GÜ..