BEYOBASI ÇIBIK CAMİİ BAHÇE DÜZENLEMESİ
        Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Beyobası Mahallesi Çıbık Caminde çevre düzenlemesine başladık. 380 Metrekarelik caminin bahçesi parke ile kaplanacak, cami çevresinin peyzaj çalışması yapılacak. Mahallemize hayırlı uğurlu ..
İNCEĞİZ MAHALLESİ MENFEZ YAPIMI
        İnceğiz Mahallesi Taşköprü yolunda başlattığımız 2x3.5 metre büyüklüğündeki menfezi tamamladık. Mahalledeki ulaşım sorunu ciddi bir şekilde rahatlayacak. Mahallemize hayırlı olusun...
SELİNUS KALESİ 1. DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
        "Gazipaşa Değerlerini Tanıyor" etkinlikleri çerçevesinde, Geleneksel hale getirmek istediğimiz sportif ve kültürel yürüyüşlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Selinus Kalesi'ne düzenlediğimiz ilk yürüyüşümüz oldukça keyifli geçti. Doğa..
EXPO 2016 ANTALYA
        Bugün Antalya için çok önemli bir gün. EXPO 2016 ANTALYA'nın bugün resmi açılışı gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun açılışını gerçekleştireceği EXPO 2016 Antalya..
23 NİSAN KOLTUK DEVRİ
        23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğumuzu İstiklal İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Ayşe Kaya'ya devrettik. Ayşe Başkana arkadaşları Rana Bayrak, Feyza Güler, Arda Kaplan eşlik ettik. Ayşe Başkan ilk olarak okulun..
KAMUOYUNA DUYURULUR
        Facebook hesabı üzerinden tarafına yönelik birtakım suçlamalarda bulunulması üzerine bir açıklama yapma gereği duydum.  Deniz yolunun, sahil yoluna döndüğü noktada bulunan bir kanalizasyon hattından foseptik aktığı gerekçesiyle tar..
YENİ MAHALLE BİNLİK İMAR PLANI
        Yeni Mahalle 18. Madde uygullamasına yönelik olarak hazırlanan 1/1000'lik imar planı revizyonu askıya çıktı. 18 Nisan'da başlıyan askı süreci 20 Mayıs'ta sona erecek. İlgilenen tüm vatandaşlarımızı belediye binamıza bekliyoruz   ..
İSTİKLAL ŞEHİT SÜLEYMAN GÜR İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ZİYARETİ
        Gazipaşa İstiklal Şehit Süleyman Gür İlkokulu öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi kapsamında işlenen Yerel Yönetimleri konulu ders için bizleri ziyarete geldiler. Başkanlık makamı en kalabalık günlerinden birini yaşadı, beni de çok sı..
KUTLU DOĞUM HAFTASI 2016
        Cuma günü Büyükşehir Belediye Meclisine katıldığım için Cumhuriyet meydanında Müftülüğümüzün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programına katılamadım. Etkinlikler kapsamında bugün Beyrebucak mahallesinde düzenlenen programa katıldım. ..
SAHİL YOLU İNCELEME
        Gazipaşa'mızın çehresini değiştirecek olan Sahil Yolu projemizde süren çalışmaları, yolun projelerini çizen Meclis Üyemiz Mimar Mustafa Avcı ile inceledik. Yolda bulunan kaldırımlara döşeyeceğimiz taşları dahi özenle seçtik. Sadece ..