TELEKOM VE AKDENİZ EDAŞ ZİYARET
        Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Antalya Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç ve Gazipaşa İşletme Müdürü Ömer Anıl Tok ile Türk Telekom Alanya Müdürü Yılmaz Demir makamımızda bizleri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Kend..
ÇELİK'TEN İMARA KÖKLÜ ÇÖZÜM
         Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, ilçede yapılan imar planı ve 18. Madde uygulamaları hakkında bilgi verdi. Zaman zaman kendisine yöneltilen imar çalışmalarının yetersiz olduğu yönündeki eleştirilerin bilgi eksikliğinden..
ANAMURLU ŞEHİDİMİZE VEDA
        Diyarbakır'ın Hani İlçe Jandarma Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda şehit olan Anamurlu Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal'ın (23) naaşını Gazipaşa Havalimanı'nda karşıladık. İnşallah bu son şehid..
POLİS 171 YAŞINDA
        Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171’inci yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi. GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğünce, 8-10 Nisan Polis Haftasının 171. yıldönümü töreni Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı..
ÇAMLICA MAHALLESİ MENFEZ ÇALIŞMASI
        Çamlıca Mahallesi Ardıçdibi mevkiinde ulaşımı rahatlatmak adına 2.5X2.5 metre büyüklüğünde 2 adet menfez çalışmasını tamamladık. Mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun...
KARALAR TAŞ OCAĞI YOLU
        Karalar Mahallesi muhtarı ve sakinlerinin isteği üzerine taş ocağının mahalle içerisinden geçen yol güzergahını AKC Şirketi, DSİ ve Gazipaşa Belediyesi işbirliği ile değiştirdik. Mahalle sakinleri için önemli olan bir sorun böylelik..
ÖZNURTEPE MAHALLESİ BÜZ VE STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI
        Öznurtepe mahallesinde asfalt çalışmasının altyapısını hazırlamak üzere ihtiyaç olan bölgelere büzleri koyuyoruz. Stabilize yol çalışması ise sürüyor. İnşallah Haziran ayı gibi asfalt dökmeye başlayacağız. Mahallemize hayırlı uğurlu..
ADEVİYE HANIM PARKI
        İlçemizde birçok hayır işine imza atmış, değerli büyüğümüz hayırsever Av. Kemal Akça ile birlikte Pazarcı Mahallesine yaptıracağı parkta incelemelerde bulunduk. 3 dönüm üzerine yapılacak parkın maliyetini karşılayacak olan Av. Kemal..
HASDERE MAHALLE KONAĞI ONARIMI
        Hasdere Mahallemizde bulunan mahalle konağının bakım ve onarımına başladık. İnşallah yaklaşık bir ay içinde size yeni halinin fotoğraflarını paylaşacağım. Mahalle halkına hayırlar getirsin.
ZEYTİNADA MAHALLE KONAĞI ÇEVRE DÜZENLEMESİ
        Zeytinada mahalle konağı önünde bulunan alanın çevre düzenlemesini tamamladık. Konak önüne 600 metre kare kilitli parke döşendi. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun...