Alanya Halk Gönüllüleri oyuncularının yer aldığı 30 kişilik dev kadro, Gazipaşa’da '10 Burma Hayal Kurma' adlı 2 perdelik oyun sergileyecek. Oyunu yazan Alanya Halk Gönüllüleri, dün saat 11.00’de Gazipaşa Belediye Başkanı’nı ziyaret etti. Alanya Halk Gönüllüleri, Başkan Yılmaz’ı '10 Burma Hayal Kurma' adlı oyuna davet etti. Alanya’da yaşayan ünlü tiyatro sanatçısı Kamuran İnselel'in yönetmenliğini yaptığı, Kamuran İnselel, Halime Ceylan ve Alanya Halk Gönüllüleri'nin yazdığı '10 Burma Hayal Kurma' adlı tiyatro oyunu, 16 Kasım 2019 Cumartesi akşamı saat 20.00'de Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Birbirlerini seven gençlerin evlilik aşamasında karşılaştıkları zorlukları, aile ve toplum baskılarını konu alan oyunu Alanya Halk Gönüllüleri olarak 30 kişilik dev bir oyuncu kadrosu sahneleyecek. Yönetmen Kamuran İnselel, "Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği özel çocukları yararına sahnelenecek oyunumuza tüm Gazipaşa halkını davet ediyoruz" dedi.