Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu kent merkezinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Gazipaşa genelinde ağaç budama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu da ağaçların sağlığı için sahadaydı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda ağaç budama çalışması gerçekleştiren ekipler, caddeleri daha güvenli hale getirdi.

GAZİPAŞA GENELİNDE DEVAM EDECEK
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ “Bitkilerin gelişimi amacıyla yılın belli dönemlerinde programlı olarak yapılan ağaç budama çalışmalarıyla, ağaçlar daha sağlıklı hale getirilip, kurumuş ve zarar görmüş dallar ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Ağaçların daha iyi bir görünüme kavuşması ve peyzaj değerinin artması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.” dedi.