Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan yardımcıları Durmuş Ali Toker ve Ahmet Kalaycı ile Tv 82’de yayınlanan Gündem Özel programının canlı yayın konuğu oldu.

7 Nisan Çarşamba Günü 18.00’de yayınlanan programın çekimleri Fener mesire alanında bulunan restoranda yapıldı. Gökhan Gökçe'nin sunduğu programa Meral Çetiner ve Mustafa Özen de konuk sunucu olarak katıldılar. Gazipaşa da iki yılda neler yapıldığına dair konuşulan programda, sunucu Meral Çetiner ilk olarak “ Başkanım Belediye Başkanlığı  tohumu içinize  ne zaman düştü? Sorusunu yöneltti.

Başkan Yılmaz, Kamu Yönetimi bölümü  mezunu olduğunu, Yerel Yönetimler alanında yüksek lisans yaptığını ve yıllardır her ili gezip yerel yönetimlerle ilgili araştırmalar yaptığını, aynı alanda makaleler yazıp bu konularla ilgili yıllardır  konferanslara katıldığını ve  Belediye Başkanlığı için teklif gelince de Gazipaşa’ya hizmet etmek için teklifi kabul ettiğini ifade etti.

SAYGIN BİR BELEDİYE İMAJI İÇİN UĞRAŞIYORUZ

İki yılda yapılan işlerin konuşulduğu programda, geçtiğimiz günlerde hazırlanan ve tüm Gazipaşa’ya dağıtılan katalogda yer alan başlıklar dikkat çekti. Sunucu Gökhan Gökçe

“ Başkanım esnafa elli milyon yardımda bulunduk demişsiniz, bu başlık dikkatimizi çekti bu konuyu bize açıklar mısınız? “ diyerek Başkan Mehmet Ali YILMAZ’a soru sordu. Başkan YILMAZ “ Göreve geldiğimizde esnaf daha önce ödemelerini alamadığı için belediyeyle çalışmak istemiyordu. Bu güne kadar yapılmış olan borçları azar azar da olsa esnafımıza ödeme yaparak, belediyemizle tekrar çalışmalarını sağladık. Bu durum esnafımızı da mutlu etti. Benim için kurumsal kimlik çok önemli. Belediyeyi nasıl saygın bir hale getirebiliriz onun için uğraşıyoruz “ diyerek açıklama yaptı.

İLÇEME HİZMET ETMEKTEN MEMNUNUM

Gazipaşa gündeminin konuşulduğu programda, Başkan YILMAZ “ilçeme hizmet etmekten memnunum, herkesle uyum içerisinde çalışıyoruz. Gazipaşa’yı ve Gazipaşalıları seviyorum. Daha önce görev yapan belediye başkanlarına yaptıkları işler için teşekkür ederim. Vefat etmiş başkanlarımıza da rahmet diliyorum, saygıyla anıyorum ” dedi.

2 YIL DEĞERLENDİRİLDİ

Program içerisinde Başkan YILMAZ ve Başkan yardımcıları iki yıl  içinde yaptıkları katalogda da yer alan; yapılan yollar, sosyal yardım, bitki üretim tesisinin kurulması, yapılan sahil ve park projeleri, üretim için atılan adımlar gibi  yapılan birçok konuda açıklama yaptılar .Canlı olarak yayınlanan programa, Gazipaşalılar  soru, öneri ve  iyi dilekleriyle katkıda bulundular. Vatandaşların sorularını yanıtlayan  Başkan  Yılmaz, programı  izleyen, soru soran ve öneride bulunan  herkese teşekkür etti.