Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Cuma günü Belediye Fuar Alanında kurulan meyve ve sebze pazarını ziyaret etti.
Esnaf ve çiftçi ziyaretlerini sürdüren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Cuma günü Sabah saat 09.00’da Cuma pazarını ziyarette bulundu. Cuma pazarında çiçeklerle karşılanan Başkan YILMAZ, ilk olarak Pazarın açılış duasına katıldı. Duanın ardından tek tek bütün tezgahları dolaşan Başkan YILMAZ, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.
İstek ve önerilerini almak ve çözüm üretmek amacıyla sık sık pazar esnaflarını ziyarette bulunan Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, pazardaki bütün esnafların hem halini hatırını sordu hem de esnafa bol bereketli kazançlar diledi. Pazarcı esnafın yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.
‘‘Çiftçimizin ve esnafımızın her zaman yanındayız.’’
 Alışverişe gelen halkın ve pazarcı esnafının taleplerini teker teker not aldıran Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, ‘’Güzel bir ilgiyle karşılandık. Esnafımızın ve vatandaşımızın öneri ve isteklerini dinliyoruz. Tarımın başkenti olan Gazipaşa’mızda, çiftçimizin ve esnafımızın her zaman yanındayız. Gazipaşa’mızın her geçen gün daha iyi yerlere gelebilmesi adına vatandaşlarımızın istek ve önerilerine en kısa sürede çözüm üretmeye çalışıyoruz. Pazarımızı  yeni ve büyük bir yere taşımak için projelerimiz var. Şartlar uygun olduğunda ferah bir Pazar alanı oluşturup, bölgede oluşan trafik yoğunluğunu da önleyeceğiz‘’ diyerek, ferah bir pazar alanı oluşturacakları projeden de bahsetti.
Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’ın pazar ziyaretinden oldukça memnun olan esnaflar, ziyaret ve iyi dilekleri için başkan YILMAZ’ a teşekkür ettiler.