Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin yeni sezon açılışına katıldı.
Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Hali 2021-2022 sezon açılışı, bugün saat 11.00’de gerçekleştirildi. Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Derneği’ nin düzenlemiş olduğu yeni sezonun açılış törenine, İlçe Kaymakamı Orhan ALTUN, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi FİDAN, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf ÇELİK, ilçedeki bazı banka ve kurum müdürleri, hal komisyoncuları ve ilçe tüccarları katıldı.  İlçe müftüsü Yunus ERDOĞAN’ın da katılımıyla dualarla Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin açılış töreni gerçekleştirdi. Açılış seremonisinin ardından tek tek ziyaret ettiği hal esnaflarıyla selamlaşarak sohbet eden Başkan YILMAZ, esnafın çay ikramlarını da geri çevirmedi.
 Gazipaşa’nın tarımda Antalya ve Türkiye için önemli bir konumda olduğunu ifade eden Başkan YILMAZ, ‘’Öncelikle Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Halimizin 2021-2022 yeni sezon açılışı tüm ilçemiz adına hayırlı ve uğurlu olsun. Gazipaşalı çiftçilerimizin emeklerinin boşa çıkmaması ve hak ettikleri karşılığı almaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her birinizin isteklerini dinledik, notlarımızı aldık. En kısa sürede isteklerinize bir çözüm yolu bulacağız. Gazipaşa’mızın toprakları oldukça bereketli. İlçemiz, tarımda Antalya ve Türkiye için önemli bir yere sahip. Sevgili esnaf dostlarım, ikramlarınız ve hoş sohbetleriniz için sizlere teşekkür ediyor, hepinize bol ve bereketli kazançlar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.
Sezon açılışı dolayısıyla konuşma yapan hal esnaflarından Ali SÖNMEZ, ‘‘2021-2022 hal sezonumuz tüm ilçemize hayırlı olsun. Bu sene çiftçilerimiz emeklerinin karşılığını inşallah alabilirler. Hepimiz için güzel bir sezon olmasını temenni ediyor, bizlere her zaman destek olan kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve tüm mülki amirlere teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.
Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ nin yeni sezonun açılışında, hal esnafları ve tüccarlar Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’la sohbet edip talep ve isteklerini dile getirdiler. Esnaflar, kendilerini ilgiyle dinleyen ve çözüm önerilerinden bahseden Başkan YILMAZ’a teşekkürlerini ilettiler.