Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, bugün saat 15.00’te Sarıağaç ve Kahyalar Mahallesindeki çiftçileri ziyaret etti.
Üretimin ve tarımın her zaman gelecek için çok önemli olduğunu savunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT, Sarıağaç ve Kahyalar Mahallesi’ndeki çiftçileri ziyaret etti. Başkan ve Başkan Yardımcısına Kahyalar Mahalle muhtarı Mehmet SERTGÖZ ve Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet AMAN’da eşlik etti. Çiftçilere, ürün toplamalarında yardımcı olan Başkan YILMAZ, bir taraftan da Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Mehmet Ali YILMAZ, yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında Sarıağaç ve Kahyalarlı çiftçileri bilgilendirdi. Bölgedeki çiftçiler tarafından yoğun ilgi gören Başkan Mehmet Ali YILMAZ, çiftçilerle fikir alışverişinde bulunarak, üreticilerin talep ve isteklerini teker teker dinledi.
‘‘EMEKTAR HEMŞEHRİLERİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ’’
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, Belediye’nin bünyesinde yürütülen her projenin şehrin gelişmesine ve yenilenmesine ışık tuttuğunu belirtti. Sarıağaç Mahallesi ve Kahyalar Mahallesi’ndeki çiftçilere ziyareti sonrasında konuşma yapan Başkan YILMAZ, ‘’Gerçekleştirmeye devam ettiğimiz ziyaretlerimizde bugün, çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalardan bahsedip, emektar hemşehrilerimle koyu bir sohbet ettik. Çiftçilerimizle, bizlerden talepte bulundukları konuları, nasıl bir çözüm yolu ile geliştirebileceğimizin üzerinde durarak, Sarıağaçlı ve Kahyalarlı üreticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Tamamlanan ve devam eden projelerimizi çok beğenen çiftçilerimizden de tam notu aldık. Gazipaşa’mızın toprakları çok verimli. Bu verimli topraklarda, sizlerden aldığımız güçle, hemşehrilerimize daha çok destek olmaya ve daha fazla proje geliştirmeye devam edeceğiz. Bereketli topraklarımızda üretim yapan emektar hemşehrilerimizin, her zaman yanındayız. Değerli Hemşehrilerim;  Siz yeter ki Gazipaşa’mızın verimli topraklarında üretmeye devam edin. Ürettiğiniz her ürünün hakkını almasıyla ilgili, Gazipaşa Belediyesi olarak, her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. ’’ İfadesini kullandı. Bu sözlerle, Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, her zaman üreten çiftçinin yanında olduğunu vurguladı.
 ‘‘BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA’’
 Başkan Mehmet Ali YILMAZ’ın çiftçi ziyaretlerine eşlik eden Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet AMAN, ‘‘Başkanımız göreve geldiği günden beri yollarımız asfaltlandı, tozdan kurtulduk. Mahallemizdeki sorunlar çözüldü. Başkanımız her fırsatta bizleri ziyaret edip, sıkıntılarımızı çözmeye devam ediyor. Her konuda bizi destekliyor. Kendisinden ve ekibinden çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum.’’ İfadesini kullanarak, mahallelerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaret için Başkan YILMAZ ve ekibine teşekkürlerini sundu.