Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan kahvaltının ardından muhtarlarla fikir alışverişleri yapıldı.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Pazartesi günü sabah 09.30’da Gazipaşa Belediyesi Halk Büfe’de mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan kahvaltı organizasyonuna Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özkurt ve Ahmet Kalaycı, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Yapılan kahvaltının ardından muhtarlarla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Gazipaşa Günnercik Toroslar Yayla Şenliği için fikir alışverişleri yapıldı. Muhtarların talepleri dinlendi.
HALKIMIZA HİZMETTE EN ÖNEMLİ YOL ARKADAŞLARIMIZ SİZLERSİNİZ
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda yaptığı açıklamada “Değerli muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz. Yoğun bir kış yaşadık. Kış ayı boyunca ve sonrasında bütün mahallelerimizde hızlı bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdik. İmkanlarımız doğrultusunda şehrimizin her noktasında sırayla ve planla çalışıyoruz. Siz mahallerinizdeki sorunları bizlere ileterek çözülmesi konusunda yardımcı olan en önemli kişilersiniz. Halkımıza hizmette en önemli yol arkadaşlarımız sizlersiniz. Vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Biz belediye olarak sizlere her zaman yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bugün burada yayla şenliğimizde neler yapabiliriz sizlerin fikirlerini almak için toplandık. Sizlerin düşünceleri bizim için çok önemli. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
GÜNNERCİK YAYLA ŞENLİĞİ İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Gazipaşa Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’yle ilgili fikir alışverişi yapıldıktan sonra muhtarlar mahallerine yapılmasını istedikleri talepleri de dile getirdi. Öte yandan muhtarlar kahvaltı organizasyonu için Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ederek, çok verimli bir toplantı olduğunu ifade etti.