GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçede faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikalarını ziyaret etti.  Büyükakça ve Akdeniz Zeytinyağı Fabrikalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yılmaz, yeni mahsul zeytinyağını da tatma fırsatı buldu. Dün saat 11.00 sıralarında Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker ile birlikte gezdiği fabrikaların işletme sahiplerinden bilgi alan Başkan Yılmaz, zeytinyağı yapım aşamalarını da izledi. Başkan Yılmaz zeytin sıktırmaya gelen vatandaşlarla sohbet ederek bereketli olmasını diledi. Zeytin hasadı yapan ve ürünlerini fabrikaya getiren üreticilerle buluşan Başkan Yılmaz “Yağan yağmurlar sonrası İlçemizde zeytin hasadı başladı. Üretim yapan çiftçilerimize ve fabrika sahiplerine bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.