Gazipaşa Belediyesi, İstiklal Mahallesi’nde bulunan 3 bin metrekarelik yeşil alanda, park, yürüyüş alanı ve basketbol sahası çalışmalarını başlattı.
Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Mahallesi Fahri Leylek sokakta bulunan uygun araziye yeni bir park yapımına başladı. Belediye ekipleri oluşturduğu yepyeni projelerle,  ilçe halkına hizmet vermeye hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye tarafından ilçeye yeni kazandırılacak 3 bin metrekare alan üzerindeki park projesi, İstiklal Mahallesi sakinleri için yeni bir yaşam alanı olacak.
Kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artıran Gazipaşa Belediyesi ekipleri, yenilediği ve hizmete yeni açtığı parklarla yeşili ve huzuru bir araya getiriyor. Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri doğru projelendirdikleri parkları son derece titiz çalışmalar sonrasında yapıyor. İstiklal Mahallesi’ne kazandırılacak 3000 metrekarelik park projesi içerisinde; Çocuk oyun grubu, basketbol sahası, yürüyüş alanı ve kamelyalar yer alacak. İçerisinde yürüyüş yolu bulunan alanda ve oturma bankları konumlandırılarak ağaçlandırma yapılacak.
 ‘‘YEPYENİ PROJELERİMİZİ HALKIMIZLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’
Gazipaşa Belediyesi’nin durmadan ve yorulmadan hizmet üretmeye devam ettiğini belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, her yıl bir önceki yılın da üstüne koyarak yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. İlçenin doğal yeşil alanlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, ‘’İlçemizde park yapımına uygun olan bölgeleri sırayla değerlendiriyoruz. Bizim için en önemli hizmet, halkımızı mutlu edebilmektir. Yaklaşık 3 yıldır aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hacı Musa Çayı kenarında başlattığımız Tropikal Park projemiz şekil almaya başladı. En kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz. İstiklal mahallemize kazandıracağımız yeni parkımızın çalışmalarını, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce başlattık. Çocuk oyun grubu, basketbol sahası, yürüyüş alanı ve kamelyaların olacağı 3000 m2’lik yemyeşil parkımız, görsel anlamda da şehrimize çok yakışacak. Vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği, ferah ve güzel parkımız şimdiden İstiklal Mahallemize hayırlı olsun.’’ İfadesini kullandı.
MAHALLE SAKİNLERİ MUTLU
İstiklal Mahallesi sakinleri tarafından da olumlu karşılanan park projesi tam not aldı. Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından projelendirilen İstiklal Mahallesi’nde yapımına yeni başlanan parkın, belediye ekiplerince iki ay içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.