Gazipaşa Belediyesi, kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla takdir topluyor. Bir yandan koronavirüsle mücadele eden ilçe belediyesi, aynı zamanda özellikle kırsal mahallelerde kış döneminde bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanmaya devam ediyor. Mahalleli, daha güvenli hale getirilen yol çalışması için emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye ekipleri, son olarak Çakmak Mahallesi Karakaya Mevkii’nde yol beton kaplama çalışması yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ekibiyle birlikte büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi. Belediye imkanları doğrultusunda ilçeye en iyi hizmeti vermek için mücadele ettiklerini belirten Belediye Başkanı Yılmaz, kendilerini duyulan güveni ise boşa çıkartmayacaklarını söyledi.

5 MAHALLEDE ÇALIŞMA YAPILDI

Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren belediye yetkilileri, sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Gazipaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Ekmel, Aydıncık ve Karalar ve Kahyalar mahallelerinde beton yol çalışması yapılmıştı. Tamamlanan çalışmaların ardından ara vermeyen belediye ekipleri, Çakmak’ta da beton yol çalışması yaptı. Gazipaşa Belediyesi, 5 mahallede son 10 günde yaklaşık 1.5 kilometre yolu betonla kapladı.