Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ öğretmenler günü dolayısıyla, eğitimci olan Belediye Başkan yardımcıları Adem KAYA ve Ahmet KALAYCI’nın Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, eğitimci olan Belediye Başkan yardımcıları Adem KAYA ve Ahmet KALAYCI ’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, bugün öğleden sonra Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT’un da katılımıyla başkanlık makamında kutladı.

‘’Sizin gibi değerli eğitimcilerle beraber aynı yolda yürümekten oldukça memnunum.’’

Eğitimci Belediye Başkan yardımcılarıyla aynı yolda yürümenin memnuniyetini belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, ‘’Öğretmenler, dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, sevginin ve barışın öncüleri olarak toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve rol modeller olmuşlardır. Sizin gibi değerli eğitimcilerle beraber aynı yolda yürümekten oldukça memnunum. Uzun yıllar boyunca ülkemizde öğretmen olarak hizmet vermiş Belediye Başkan yardımcıları Adem KAYA ve Ahmet KALAYCI’nın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

‘’Eğitimci insanlarla bir arada çalıştığım için çok mutluyum.’’

Eğitimci bir ailenin çocuğu olan Belediye Başkan yardımcısı Serkan ÖZKURT da bu özel gün hakkında konuşma yaparak Belediye Başkan yardımcıları Adem KAYA ve Ahmet KALAYCI’ nın Öğretmenler Günü’ nü kutladı. Belediye Başkan yardımcısı Serkan ÖZKURT, ‘’Ben de eğitimci bir ailenin çocuğu olarak, eğitimin ilk olarak ailede başladığını biliyorum. Sizler gibi eğitimci insanlarla bir arada çalıştığım için çok mutluyum. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ülkemizde canla başla hizmet veren, emektar öğretmenlerin ve tabii ki saygıdeğer Başkan yardımcılarımız Adem KAYA ve Ahmet KALAYCI’nın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.’’ özlerini ifade etti.
 Belediye Başkan yardımcıları Adem KAYA ve Ahmet KALAYCI Öğretmenler Günü kutlaması için Başkan Mehmet Ali YILMAZ ve Başkan Yardımcısı Serkan ÖZKURT’a teşekkür ettiler.