Gazipaşa Belediyesi tarafından Veteriner İşlerinin yürütmesi için eski mezbaha binasını veteriner kliniğine dönüştürüyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz başkanlığında bugün saat 10.00’da belediye birim amirleriyle toplantı düzenleyerek, veteriner işlerinin yürütülmesi konusunda yol haritası çizdi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “ Belediyemiz bünyesine aldığımız veteriner Sinem Polat tarafından İlçe sınırları içerisindeki sahipsiz hayvanları kayıt altına alarak gerekli tedavi işlemlerini yapacak. Pazarcı mahallemizde Eskiden mezbaha binası olarak kullanılan alanı düzenleyerek veteriner hizmetlerini burada vereceğiz. Sahipsiz sokak hayvanların kısırlaştırılması, aşılanması ve paraziter tedavileri veterinerimiz tarafından yapılarak, ilçemizdeki sokak hayvanlarının takibini etkin bir şekilde yapacağız. ” dedi.