Gazipaşa Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından, Emel mahallesinde yol genişletme ve büz çalışması yapılıyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde alt yapısını hazırlamaya başladığı yollarda, 2020 yaz sezonunda yaklaşık 100 KM asfalt serme çalışması yapacak. Gazipaşa Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde asfaltsız yol bıkmamak için kolları sıvadı. Ekmel mahallesindeki çalışmaları yakından takip eden Ekmel Mahallesi Muhtarı Abdullah Arslan, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “ Mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt sermeden önce yollarımızın alt yapısını mutlaka tamamlıyoruz. İlçemiz genelinde 2020 yaz sezonunda yaklaşık 100 km asfalt serme çalışması yapacağız.” dedi.