Bakımsız ve kötü görüntüsü ile çevre kirliliğine neden olan Belediye İş Merkezi’nin, dış cephesi, elden geçirilerek güzel bir görünüm kazandırılacak. Gazipaşa Belediyesi, boyası dökülen, duvarlarında çatlaklar oluşan ve yıllardır bakım yapılmayan iş merkezine el attı.  Binada gerekli tadilatları yaparak dış cepheyi baştan sona boyayacaklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Fen işleri Müdürü Erhan Özbudak ve İnşaat Mühendisi Halil Ozan Yıldız’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların bir an önce tamamlanması konusunda talimat veren Belediye Başkanı Yılmaz, “Belediye Kültür Merkezi ve muhtarlar derneğinin üstünün izolasyon çalışması tamamlandı. Eğitim-sen çatısının da yalıtımını yaparak su sızıntısının önüne geçiyoruz. Önümüzdeki günlerde iş hanının dış cephenin yenilenmesi için boya ve tadilat çalışması başlatacağız. Şehrin merkezinde çirkin görüntüye son verilecek ve iş hanının dış cephesi yeni görünümüne kavuşacak. İlçemizi hem altyapı hem üstyapı yönünden en sağlıklı hale getireceğiz" dedi.