Gazipaşa Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü, çocuklara daha sağlıklı bir eğlence alanı oluşturmak adına, ilçe genelindeki tüm parklardaki oyun gruplarını ve duraklarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

Gazipaşa Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü, çocukların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğlenerek vakit geçirebilmeleri amacıyla, parklardaki çocuk oyun gruplarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz park ve duraklarda başlattığı dezenfekte çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada  “ Oyun guruplarını daha temiz hale getirmek için önemli bir çalışma başlattık. Temizlik işleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında çocuklarımızın kullandığı oyun grupları ve duraklar yıkanarak dezenfekte ediliyor. Çocuklarımız, temizliğine özen gösterdiğimiz parklarımızdaki oyun gruplarında hijyen endişesi olmadan daha eğlenceli vakit geçirebilirler. Periyodik olarak sürdüreceğimiz temizlik çalışmalarıyla ilçe merkezimizde ve çevre mahallelerde çocuk oyun gruplarını daha sağlıklı daha hijyenik hale getireceğiz. Her şey çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu için. ” dedi.