Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisi’nde ürün çeşitliliği artırılarak,  üretime devam ediliyor.
Gazipaşa Kahyalar Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllardır aktif bir şekilde hizmete devam eden Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisi, ürünlerinde çeşitliliğini her geçen yıl artırıyor. Faaliyetine son hızla devam eden belediye ekipleri, ilerleyen zamanlarda kalıcı beton santrali kurmayı da hedefliyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, halka daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda başlattığı, kırsal mahallelerde asfalt ve parke yolların uygulanamadığı bölgelere beton dökümü projesini, bu yıl da devam ettiriyor. Belediye ekipleri tarafından önceden belirlenmiş olan kırsal bölgelerde ihtiyaç olan noktalara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla Sugözü Mahallesi’ne, mobil beton santrali kurulup yakın mahallelere beton dökümü yapılmıştı. Sürekli olarak çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, beton yol döküm çalışmalarına Çamlıca ve Sugözü Mahalleleri’nde devam ediyor.

PARKE, BETON VE BÜZ ÇEŞİTLERİ ARTIRILDI

Belediye ekipleri tarafından önceden belirlenen bölgelere, beton yol çalışmalarına devam edilirken, Belediye Parke ve Beton Üretim Tesisi ise bu yıl; 65 bin m2 parke, 5 bin m3 beton, 2 bin 750 adet büz, 53 bin adet bordür üretildi. Sekizlik ve altılık kilitli parke,15 x 30 altılık prizma parke, Yonca altılık parke, 60 cm yol ve bahçe bordürü, dört yüzlük ve sekiz yüzlük beton büz üretimi ile de, Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisi, bu sene üretimde çeşitliliğini oldukça artırdı.

PARKE VE BETON ÜRETİM TESİSİMİZE BAŞKAN YILMAZ’DAN ZİYARET

Dün öğlenden sonra, saat 16.00’ da, Kahyalar Mahallesi’ nde bulunan, Belediye Parke ve Beton Üretim Tesisi’ndeki çalışmaları incelemeye giden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ’ a, Belediye Başkan yardımcısı Serkan ÖZKURT da eşlik etti.
‘’Yaptığımız projelerle Belediyemizin dışa olan bağımlılığını minimum seviyeye düşürüyoruz.’’
Parke ve Beton Üretim Tesisi’ndeki incelemeleri sonrası konuşan Başkan YILMAZ, ‘’ İki yılı aşkın süredir, belediyemizin ihtiyacı olan betonu,  Parke ve Beton Üretim Tesisimizde üretmeye devam ediyoruz. Elimizde olan ve üretimini yaptığımız ürünlerin, her geçen gün çeşitliliğini arttırıyoruz. Ayrıca kırsal mahallelerimizde asfalt ve parke yolların uygulanamadığı yerlere de, zaman kaybı olmasın diye, ekiplerimiz tarafından kurulan Mobil Santrallerle,  vatandaşlarımıza tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda, bu projemizi Sugözü ve Şahinler mahallelerimizde, belediye ekiplerimizce faaliyete döktük. O bölgelerde ikamet eden vatandaşlarımız da, belediye ekiplerimizin yürütmüş olduğu proje kapsamındaki çalışmalardan, oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Beton yol çalışmalarımız, şu anda Çamlıca Mahallemizde devam ediyor. Vatandaşlarımızı toz ve çamura maruz kalma gibi mağduriyetlerden kurtarıp, ekiplerimizce özveriyle, planlı ve sürekliliğimizi koruyarak, var gücümüzle çalışıyoruz. Üreten Belediyecilik anlayışıyla her geçen gün ürün çeşitliliğini artırdığımız Parke Üretim ve Beton Tesisimizle, hem tasarruf sağlıyor hem de Gazipaşa'mıza kaliteli ve konforlu hizmet sunuyoruz. Bir yıl içerisinde toplamda;65.000 m2 Parke, 5.000 m3 Beton, 2.750 Adet Büz, 53.000 Adet Bordür üretimi gerçekleştirdik.
TSE standartlarında kurmayı planladığımız kalıcı beton santralimizle, kaliteli hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmaya, vatandaşlarımızın konforlu, refah seviyesini ve yaşam standartlarını yükseltecek işlere imza atmaya devam edeceğiz. Yaptığımız bu projelerle, Belediyemizin dışa olan bağımlılığını minimum seviyeye düşürüyoruz. Tabi ki bir taraftan, ileriye yönelik çalışmalarımız da devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirecek olduğumuz her projenin, ilçemize faydalı olmasını ve hayır getirmesini temenni ediyorum.’’ sözleriyle ifade etti.
Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisi yetkililerinden alınan bilgiye göre, ileriki günlerde TSE standartlarına uygun kalıcı bir beton santrali daha kurulması hedefleniyor.