Gazipaşa Belediyesi, kavşak ve refüjlere 70 bin çiçek dikecek.

Gazipaşa Belediyesi, kışlık mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları kapsamında Gazipaşa’nın belirlenen refüj ile kavşaklarına, farklı tür ve renklerde toplam 70 bin çiçek dikecek.

Gazipaşa’nın park, refüj ve kavşaklarında peyzaj çalışmalarını sürdüren Gazipaşa Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte kışlık mevsimlik çiçek dikimine başlıyor.

REFÜJ VE KAVŞAKLAR ÇİÇEKLERLE SÜSLENECEK

Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri çiçek dikiminden önce belirlenen refüj ve kavşaklarda su tesisatı bakım ve onarımı altyapı çalışması yürütüyor. Ekipler, altyapı çalışması dışında toprak ihtiyacı bulunan alanlara toprak takviyesi yaptı. Altyapı eksikliklerin giderilmesinin ardından refüj ve kavşaklarda kışlık mevsimlik çiçek dikimi başlanacak.

Kaldırım, kavşak ve refüjlerin daha estetik bir görünüm kazanması için ekipler, farklı türlerde çiçek ve ağaçlandırma ile çimlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Gazipaşa’mız genelinde Kavşak ve refüjleri rengarenk kışlık çiçeklerle donatma çalışmalarına başlıyoruz. Revizyon çalışmaları kapsamında Park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, 70 bin adet kışlık çiçeği toprakla buluşturacak.” dedi.