Gazipaşa Belediyesi Park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından Selinus kalesi su kemerleri bölgesinde 400 metre uzunluğundaki alanda dökme kauçuk çalışması gerçekleştiriyor.

Ekipler, vatandaşların daha rahat ve modern koşullarda spor yapmalarına olanak sağlaması amacıyla yürüyüş ve koşu parkuru yaparken aynı zamanda spor ve çocuk oyun alanlarında kauçuk zemin döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Selinus kalesi su kemerleri yanında yapılan kauçuk zemin yürüyüş yolunda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, vatandaşların rahat ve modern koşullarda spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla Gazipaşa bisiklet, koşu ve yürüyüş yollarının km’sini arttırmaya devam edeceklerini söyledi.