GAZİPAŞA Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü coşkuyla kutlayacak. Gazipaşa Belediyesi tarafından hazırlanan kutlama programı yayınlandı. Belediye, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 97. Yıldönümünü Naz Günay Konseri ile kutlayacak. Gazipaşa Belediyesi tarafından Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek kutlama programı 30 Ağustos Cuma günü Fener Alayı ile başlayacak. Denizyolu Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu önünde saat 19.30’da başlayacak yürüyüş,  Selinus Sahili’nde bulunan Halk Büfe’de sona erecek.  Saat 21.00’da ise Halk Büfe önünde Naz Günay konseri olacak. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, tüm Gazipaşalıları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet etti. Başkan Yılmaz, “30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamak için, bir program hazırladık. 30 Ağustos Cuma günü önce Fener Alayı düzenleyeceğiz. Herkesin bayrağını eline alıp Fener Alayı'na katılmasını istiyoruz. Yürüyüşün ardından ise Naz Günay konserimiz olacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve bağımsızlığımızın temeli olan 30 Ağustos’u hep birlikte kutlayalım” dedi.