Gazipaşa’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlayacak. Gazipaşa Belediyesi 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zaferin 102. Yıldönümünü, Fener Alayı Yürüyüşü ve Erdal Güney Konseri ile kutlayacak.
30 AĞUSTOS’TA ERDAL GÜNEY KONSERİ
Gazipaşa Belediyesi tarafından Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek kutlama programı 30 Ağustos Cuma günü Fener Alayı ile başlayacak. Pazarcı Mahallesi Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu önünde saat 19.30’da başlayacak yürüyüş,  Selinus Sahili’nde bulunan Gazipaşa Belediyesi Halk Büfe’de sona erecek. Kutlama programı, saat 21.00’de Halk Büfe yanında Erdal Güney konseri ile devam edecek.
BAŞKAN YILMAZ, ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINA TÜM HALKI DAVET ETTİ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini vurgulayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, tüm Gazipaşalıları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet etti. Başkan Yılmaz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının, büyük zorluklara rağmen kazandığı bu büyük zafer, bizler için çok önemli. Cumhuriyet’imizin kuruluşunda büyük paya sahip zaferimizi gelecek nesillere aktarmaya ve öğretmeye devam edeceğiz. Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Zafer Bayramı’mızın 102. yıldönümü kutlamalarına tüm vatandaşlarımızı ve hemşehrilerimizi davet ediyorum. Hep beraber Fener Alayı Yürüyüşü ve Erdal güney Konserimizde buluşalım. Bu büyük şanlı zaferimizi, coşku ve heyecanla her yıl olduğu gibi bu yıl da hep birlikte kutlayalım.” dedi.