Gazipaşa Belediyesi, yaklaşan kış sezonu öncesi çalışmalarını sıklaştırdı. Belediyeye bağlı ekipler, kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi ile Mustafa Yüceson Caddesi'ni bağlayan bölgede başlayan çalışma kapsamında yerlere kilitli parke taşı döşeniyor. Yaklaşık 100 metrelik alanı kapsayan çalışmayla,  yoldaki kötü görüntü ve tozların ortadan kalkması amaçlanıyor. Diğer çalışması ise Uluhendek’te devam ediyor. Yapılan çalışmayla dere genişletilerek, etkili yağışlar sonrasında oluşabilen su baskınlarının önlemesi amaçlanıyor. Kepçe ve iş makineleri kullanılarak yapılan çalışmanın önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kış aylarında sorunsuz bir kent oluşturmak için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyledi. Dere yataklarının kış aylarında çok önemli olduğunun altını çizen Yılmaz,  "Kentimiz için önemli olan Uluhendek Dere'sini bakıma aldık. Dere içinde bulunan çöp, moloz ve otları ekiplerimiz temizliyor. Su akışının rahat olması ve taşkınlara neden olmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Kış aylarında özellikle dere yatakları ve altyapı çok büyük önem taşıyor. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz" dedi.

MAHALLE HALKINA HAYIRLI OLSUN

Pazarcı'daki Uğur Mumcu Caddesi ile Mustafa Yüceson Caddesi'ni bağlayan bölgede yapılan kilitli parke taşı çalışması hakkında da bilgi veren Başkan Yılmaz, parke taşı döşenen yolun birkaç yıl önce hizmete açıldığını aktardı. Kötü ve kullanışsız olan toprak yolun parke taşları sayesinde daha kullanışlı ve güzel görünüme sahip olacağını ifade eden Yılmaz, yapılan hizmetlerin mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.