Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelmeye, ilçede yaptıklarını ve projelerini anlatmaya devam ediyor.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz’a ziyaretlerinde CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP İlçe Örgütü ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi adayları eşlik ediyor. Haftanın ilk gününde ziyaretlerine Yeni Mahallede devam eden Başkan Yılmaz, bugün de Yeni Mahalledeki esnafla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz, işletmecilere hayırlı işler temennisinde bulundu. Yeni Mahalle esnafı, Başkan Yılmaz ve beraberindekilerin ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirdi.

BAŞKAN YILMAZ, “HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Yeni Mahallede dün başladığı ziyaretlere bugün de kaldığı yerden devam ederek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Yılmaz, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi. Başkan Yılmaz, vatandaşların yakın ilgisi ve samimi yaklaşımından dolayı memnun olduklarını dile getirerek, "Gazipaşa’da kıymetli hemşehrilerimizden gördüğümüz ilgi bizleri çok mutlu ediyor.  Bugün de İlçe Başkanımız Fahri Oğuz ve CHP İlçe örgütümüz ile Yeni Mahallede esnaflarımız ile bir araya geldik. Birlikte fikir alışverişleri yaptık. Kentimizi daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışmaya ve birlikte başarmaya devam edeceğiz.” dedi.