Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye çalışanlarını ve çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kadınların günlerini tebrik etti.
    Başkan Yılmaz, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle belediye birimleri, kuaför, kafe ve eczane alanında çalışan kadınları ziyaret etti. Kadınların “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak Gazipaşa Belediyesi bitki üretim tesisinde üretilen çiçeklerden hediye verdi.
8 MART’IN ANLAMININ VE ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ
     Başkan Mehmet Ali Yılmaz, ilçe genelinde çalışan tüm kadınları ziyaret etmeye gayret ettiklerini dile getirerek, “İlçemizde çalışan kadın sayısı oldukça fazla. Özellikle seralarda, kamuda, çarşı merkezdeki işyerlerinde çalışan kadınlarımız mevcut. Bu anlamlı ve önemli günde hepsine dokunmaya, yanlarında olduğumuzu belirtmeye ve atacakları tüm adımlarda arkalarında olduğumuzu belirtmek istedik. Kadınlarımıza Belediyemiz bitki üretim tesisinde üretilen çiçeklerimizden hediye ettik. Çok memnun olan, hatırlanması vesilesi ile duygulanan kadınlar oldu. Onları sadece bugün değil her gün hatırlıyoruz ve değer veriyoruz” dedi.
KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN SON BULMASINI İSTİYORUZ
     Yaptığı ziyaretler sonrası son zamanlarda oldukça artan kadına şiddetin önüne geçilmesi en büyük temennim diyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Özellikle ülkemizde son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum” dedi.
BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
    Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın çiçekler eşliğinde Dünya Kadınlar Günü’nü kutlaması Gazipaşa’da yaşayan kadınlar tarafından büyük beğeni topladı. Gazipaşa’da kuaför hizmeti veren Asiye Arslan “Belediye Başkanımızın bu ziyareti bizleri çok mutlu etti. Gerçekten çok düşünceli ve onore edici bir davranış. Başkanımıza ve ekibine bu özel günümüzde yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.