Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçe Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti.
31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminden zaferle ayrılarak yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Yılmaz, 17 Nisan Çarşamba günü öğleden sonra İlçe Kaymakamı Orhan Altun’a nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette ilçe Kaymakamı Orhan Altun, Başkan Yılmaz’a yeni dönemde görevinde başarılar diledi.
BAŞKAN YILMAZ, “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ
Gazipaşa’nın sakin şehir unvanına yakışan bir seçim geçirdiklerini ve bu iki kurumun ilçenin daha iyi yerlere gelmesi için yeniden birlik beraberlik ve uyum içinde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “5 yıldır olduğu gibi önümüzdeki süreçte de tüm kurumlarımızla uyum ve iş birliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Yılmaz’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Altun, yeni bir dönem için başarı dileklerinde bulundu. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, misafirperverliği ve hoş sohbetlerinden dolayı Kaymakam Altun’a teşekkür etti.