Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ramazan ayı sebebiyle Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde iftar yemeği düzenledi.
Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde düzenlenen iftar yemeğine ilçe esnafları tarafından yoğun bir katılım gerçekleşti. 12 Mart Salı günü düzenlenen iftar programına; CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Gazipaşa Sanayi Kooperatifi Başkanı Mevlüt Sönmez, GAZİSAN Başkanı Deniz Yaman, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şerafettin Uçan, Gazipaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Tuncel, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, Gazipaşa Müftüsü Fahri Başar, CHP Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, sanayi esnafı ve aileleri katıldı.  Yaklaşık 1500 kişinin katılım gösterdiği iftar yemeğinde dua edilerek oruçlar açıldı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, herkesin Ramazan ayını tebrik etti.
BAŞKAN YILMAZ’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Gazipaşa Sanayi sitesinde düzenlenen iftar programı sonrasında konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “ Geleneksel hale gelen iftar programımızı bugün de Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdik. Dün akşam Cumhuriyet Meydanımızda vatandaşlarımız ile hep birlikte dayanışma yemeğimizde bir araya geldik. Bugün de burada esnaflarımız ile birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Allah, tutulan oruçları ve tüm iyi niyetleri kabul etsin. Gazipaşa’mızda bu birlik ve beraberliği her zaman devam ettireceğiz. İftar programımıza katılan tüm esnaf arkadaşlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ediyorum. Herkese afiyet olsun.” dedi.
İftar programına katılan davetliler, Başkan Yılmaz’a iftar daveti için teşekkür etti.