Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, dün saat 12:00’da belediye bağlı Selinus İnşaat Şirketini denetledi. Başkan YILMAZ Selinus İnşaat Şirketi tarafından üretimi yapılan parke, büz ve bordür taşlarının üretimi hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Selinus İnşaat Şirketi’ni denetleyen Belediye Başkanı Yılmaz; parke, büz ve bordür taşlarının üretimi hakkında detaylı bilgi aldı. Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada "Belediyemize bağlı Selinus inşaatta üretim çalışmalarını yerinde inceledik. Parke, bordür ve büz üretimi yapan şirketimiz yaptığımız iş disiplini sayesinde önümüzdeki günlerde üretim kapasitesini daha da artıracaktır. Şirkette üretim artınca belediyemizin parke ihtiyacını hızla karşılayabilecek. Bu da ilçemiz de devam eden parke yol çalışmalarımızı hızlandıracaktır. Ayrıca üretimini yaptığımız ürünleri halkımıza da uygun fiyattan satarak şirkete gelir elde etmiş olacağız” diye konuştu.