GAZİPAŞA Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi(HEM)  organizasyonunda açılan futbol kursunda eğitimler aralıksız devam ediyor.  Futbol kursuna katılan öğrencilere eğitimleri, Ali Demir tarafından haftada 3 gün olarak veriliyor.  Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz dün saat: 18.00’de, şehir stadyumunda futbol eğitimi gören öğrenciler ile bir araya geldi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz öğrenciler ile futbol ve dersleri hakkında sohbet etti. Belediye Başkanı Yılmaz, “Belediyemiz spor tesislerinde haftada 3 gün Futbol eğitimi verdiğimiz gençlerimizle bir araya geldik. Bu kurslar sayesinde çocuklarımıza sporu sevdirmeye çalışıyoruz. Amacımız çocukların tamamının yıl boyunca spor yapmasını sağlamak. Öğrenci gençlerimizin spora teşvik edilmesinde, farklı etkinlikler oluşturarak keyifli vakit geçirmelerinde ve kötü alışkanlıklara yönelmelerinin engellenmesinde futbol kursunun önemli yer tuttuğunu düşünüyorum. Geleceğimizin güvencesi gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğrafla son buldu.