Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ulusal Egemenlik Bulvarı esnafını ziyaret ederek, ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu.
İlçede hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini toplayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunuyor. Son olarak dün sabah saatlerinde Gazi Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Yılmaz, “Şehir ekonomisinin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok değerli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
“ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ”
Esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Yılmaz, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan fikir alışverişinin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi yönetirken esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız görüşmeleri kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir bir Gazipaşa için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Toplamda 53 mahallelerinin bulunduğunu ve her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelmeye özen gösterdiğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Özellikle pandemi sürecinde ekonomik anlamda en çok etkilenen kesimin başında yer alan esnafımıza imkanlarımız ölçüsünde destek sağladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretinde karşılaştığı mahalle sakinlerine de hal hatır sormayı ihmal etmedi. Taleplerini birebir anlatma fırsatı bulan esnaf ve vatandaşlar ise Başkan Yılmaz’a ziyaretleri için teşekkür etti.