Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Zabıta Haftası dolayısı ile Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Zabıta Müdürlüğü Hizmet Birimini ziyaret eden Yılmaz, Zabıta Teşkilatının 198. kuruluş yıldönümünü kutlayarak personeline kolaylıklar diledi.
Kamunun topluma yansıyan yüzü olan zabıtalar her yıl 1-7 Eylül tarihlerinde Zabıta Haftası’nı kutluyor. Ülkemizde 1826 yılı belediyelerde zabıtaların kuruluş yıldönümü olarak kabul edilirken, Eylül ayının ilk haftası da Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Yardımcısı Necdet Ali Şirin ile birlikte Zabıta Haftası dolayısıyla Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
BAŞKAN YILMAZ: “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.”
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, zabıta olarak görev yapan mesai arkadaşlarının haftasını tebrik etti. Personeliyle sohbet eden Başkan Yılmaz, "Büyük bir özveriyle, çabayla çalıştığınızı biliyoruz. Ben hepinize Gazipaşa halkı adına yaptığınız özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yaptığınız tüm çalışmaları, attığınız tüm adımları Gazipaşa Belediyesi personeline yakışır biçimde yaptığınızı biliyoruz. Sizlere kazasız belasız görevler diliyorum. Siz kıymetli mesai arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum" şeklinde konuştu.