Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Dün saat 11.30’da gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Akbıyık’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan Belediye Başkanı Yılmaz, Gazipaşa’nın huzur ve güven içinde yaşanılır olmasına asayiş yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti. İlçe halkının huzur ve güvenliği için sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz "Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Bize ne görev düşerse seve seve yapmaya hazırız" diyerek, Müdür Akbıyk’a yeni görevinde başarılar diledi.