Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen yaz spor okullarında onlarca çocuk eğitim alıyor. Gazipaşa Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulunda dersler tüm hızıyla devam ediyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da, yaz spor okulunu ziyaret ederek, öğrencilerle vakit geçirdi. Yaz tatilini spor yaparak geçirmek isteyen öğrenciler, yaz spor okulunun yolunu tutuyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir ile birlikte Gazipaşa Kapalı Spor Salonu’na gitti. İlk olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız’la bir araya gelen Başkan Yılmaz, yaz spor okullarıyla ilgili bilgi aldı.

TATİLİ VERİMLİ GEÇİRİYORLAR

Başkan yılmaz, daha sonra salonda spor yapan öğrencilerin yanına gitti. Öğrencilerle birlikte ok atan Başkan Yılmaz, keyifli dakikalar geçirdi. Öğrencilerde Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı tanıyarak, beraber vakit geçirmekten büyük keyif aldı. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz yaz spor okullarına bu yıl da devam ediyoruz. Eğitim-öğretim yılının sona erdiği bu dönemde çocuklarımızın hoş vakit geçirmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Yetenekli öğrencilerimizin ileriki zamanlarda Gazipaşa’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.