Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol bakım ve asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen plan ve program kapsamında sahadaki çalışmalarını artırdı. Haziran ayı itibarıyla Güney ve Ekmel Mahallelerinde asfalt serim çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan dahilindeki mahallelerde sırayla çalışmaya devam ediyor.
KORUBAŞI VE AYDIN’DA ASFALT SERİMİ BAŞLADI
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin her noktasında asfalt sermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Aydın Mahallesi Mehmet Aydın Caddesi, Tüfekçioğlu, Bayır ve Bayır 4 sokakta asfalt öncesi alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, Salı günü sabah saatlerinde asfalt serimine başladı. Aydın Mahallesi’nin hemen ardından Korubaşı Mahallesi Canavarcık sokakta başlanacak asfalt çalışmasıyla bölgede toplamda 4OOO metre asfalt serimi yapılacak.
KONFORLU YOLLARIMIZ MAHALLE SAKİNLERİMİZE HAYIRLI OLSUN
İlçedeki bütün yolların sırayla ve planla konforlu hale getirileceğini her zaman vurgulayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. İlçedeki ulaşımın kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “ Asfalt seferberliğimiz devam ediyor. Gazipaşa Belediyesi olarak vatandaşımıza doğru ve kaliteli hizmet sunmak için durmadan çalışıyoruz. Aydın ve Korubaşı Mahallelerinde devam eden çalışmamız bittiğinde toplamda 4000 metre asfalt serimi yapmış olacağız. Belirlediğimiz planlama doğrultusunda sırasıyla çalışmalarımız devam edecek. Asfaltlı ve konforlu yolumuz mahalle sakinlerimize ve Gazipaşa’mıza hayırlı olsun.”  dedi.
HACI MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Aydın Mahallesi’nde başlatılan asfalt serim çalışmalarının mahalle sakinleri tarafından mutlulukla karşılandığını belirten Aydın Mahalle Muhtarı Hacı Gülcan, “ Gazipaşa Belediyemiz tarafından mahallemizde ulaşım sorunu yaşanan cadde ve sokaklarda öncelikle alt yapı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların hemen ardından da asfalt serimi yapılıyor. Mahalle halkımız konforlu yollara kavuştuğu için çok mutlu. Mahallemize yaptıkları hizmet için başta Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.