Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pazarcı Mahallesi’nde başlayan asfalt serim çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.
Yaz aylarının başlamasıyla asfalt serim çalışmalarına başlayan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pazarcı Mahallesi Selinus, Uğur Mumcu ve Asmaaltı Caddelerine bağlı yeni açılan birçok sokakta aynı anda başlatılan çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede tamamlanacak.
HER NOKTADA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çarşamba günü sabah saatlerinde Pazarcı Mahallesinde devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların hızla bütün mahallelerde devam ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz “ Ekiplerimiz bugün Pazarcı Mahallemizde asfalt serimi yapıyor. İlçemizin en fazla nüfus yoğunluğu olan mahallemizde yeni yollar açmıştık. Şimdi de yolarımızın asfalt ve parke çalışmalarını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın konforlu ulaşımı için her noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
MUHTAR TUNCEL’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Yapılan hizmetten mahalle halkının oldukça memnun olduğunu vurgulayan Pazarcı Mahalle Muhtarı Mehmet Tuncel “Mahallemizdeki yeni açılan ara sokaklara belediyemiz tarafından asfalt çalışması yapılıyor. Hızla gelişen mahallemizde belediyemizin hizmetleri aralıksız olarak sürüyor. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Ali YILMAZ olmak üzere çalışmalarda emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.